Wagenspanner Biekado vosje grijs/oker

Wagenspanner Biekado vosje grijs/oker

Wagenspanner Biekado vosje grijs/oker Wagenspanner Biekado vosje grijs/oker Wagenspanner Biekado vosje grijs/oker
(klik voor een vergroting)

Wagenspanner Biekado vosje grijs/oker

€ 25,00

Prachtige wagenspanner (super ontwerp van  Biekado ). Echt een sieraad voor je kinderwagen, match hem met passende kleuren en word er verliefd op! Door de koordstoppers is deze wagenspanner in lengte verstelbaar en passend op de kap van zowel maxi-cosi als kinderwagen. De clips zijn geschikt voor normale stoffen, als je de clips op een te dikke rand bevestigd sluit de clip niet meer. Wil je liever een andere kleurencombinatie? Neem dan even contact op, ik denk graag met jou mee en samen bepalen we de kleur alvorens je de bestelling online plaatst.

Eventueel kan ik op verzoek clips meeleveren die je gemakkelijk om het handvat van je maxicosi kan bevestigen.

Een wagenspanner is bedoeld om naar te kijken. Het is geen speelgoed. Zorg ervoor dat deze op een veilige hoogte hangt. Gebruik de wagenspanner alleen onder toezicht. Wanneer je je kindje alleen laat in de kinderwagen, haal de wagenspanner dan altijd van de kinderwagen af.
Controleer voor elk gebruik of alle onderdelen nog goed vastzitten. De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsinstructie ligt bij de ouder/verzorger.

Materialen: kralen onbehandeld beukenhout vrij van giftige stoffen, glad geschuurd. Gehaakt met 100% katoen Catania De SMC Catania is officieel geschikt bevonden voor het maken van speelgoed. Goed hè? Dit Duitse garen bestaat al sinds 1989 en wordt in Hongarije geproduceerd volgens strenge EU richtlijnen zoals ISO 9001, 14001 en 5001 voor kwaliteits-, milieu- en energiemanagement. Het is nu zelfs gecertificeerd met de OEKO-TEX® standaard 100 productklasse 1; de hoogste klasse die geldt voor textiel en speelgoed van textiel voor baby’s en peuters t/m het derde levensjaar. 

Speenclips merk OPRY. De houten klemmen zijn babyvriendelijk en op een milieuvriendelijke manier geverfd.

 

Levertijd 1-3 weken.

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug