×

Wil je grotere aantallen bestellen? Mail dan eerst even voor de actuele voorraad en verwerkingstijd. Levertijd staat bij elk product afzonderlijk vermeld. Fijne dag!

Verzendkosten en levertijd

Verzendkosten en levertijd

Prijzen 

De genoemde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en eventueel verpakkingsmateriaal en exclusief verzendkosten.

Betalingen

iDeal (ook als je het product wilt afhalen)

Verzendprocedure

Alle bestellingen worden verzonden door PostNL. Pakketpost wordt voorzien van een Track & Tracecode. Deze code krijg je doorgestuurd per e-mail zodra je bestelling verzonden is. Knuddels is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door PostNL, evenals het beschadigen of kwijtraken van je pakket. De verzendkosten worden automatisch berekend bij de laatste stap van je bestelling.

Briefpost NL:  €2,50 tot 100 gram                                                        
Brievenbuspakketje: €4,-
Pakketpost tot 10 KG: €7,25

Knuddels verzend alleen in overleg naar het buitenland, we spreken dan vooraf het tarief hiervoor af. 

Bestelling afhalen

Je kan er voor kiezen om jouw bestelling af te halen in Apeldoorn. Zodra de bestelling voor je klaar ligt ontvangt je een mail met daarin een aantal aangeboden ophaalmomenten en de afhaallocatie. Samen spreken we een geschikt moment af.

Retouren

De producten op de website mogen binnen 14 dagen geretourneerd worden, mits ongebruikt en in originele verpakking. Retourzendingen graag vooraf melden via het contactformulier. De verzendkosten zijn bij een retour voor eigen rekening. Producten die speciaal voor je naar wens gemaakt zijn zoals naamlabels kunnen niet geretourneerd worden. Ook als je een kleur kiest die niet op de website staat wordt deze speciaal ingekocht en kun je deze niet retourneren.

Garantie

De garantietermijn voor alle artikelen van Knuddels is 30 dagen. Garantie geldt niet voor schade ontstaan door verkeerd gebruik. 

Levertijden en voorraad

Alles wordt met de hand alleen door mij gemaakt. Ik wil de juiste zorg en liefde aan de producten besteden om de kwaliteit te kunnen waarborgen en dit vergt tijd. De gemiddelde levertijd staat bij elk product beschreven, afhankelijk van de drukte is deze korter of langer. Wil je iets bestellen en heb je het echt voor een bepaalde datum nodig? Overleg dan eerst met mij alvorens je een bestelling plaatst, ik denk graag met jou mee wat mogelijk is. Ik heb vele kleuren en onderdelen op voorraad, het kan echter zijn een kleur uit voorraad loopt. In dit geval neem ik altijd contact met je op en biedt een alternatieve kleur aan. Uiteraard mag je je bestelling ook annuleren. Ik stort het door jou betaalde bedrag dan binnen 2 werkdagen terug op je rekening.
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een automatische orderbevestiging. Controleer deze goed. De productfoto's van gehaakte items zijn door mij gemaakt van de door mij gemaakte producten. De kleur op een afbeelding kan soms iets afwijken van de werkelijkheid afhankelijk van je scherminstellingen. Je kunt de kleurcode ook altijd opvragen zodat je goed kan zien welke kleur het betreft. Overname en gebruik van mijn afbeeldingen, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Knuddels.