Wagenspanner Daan

Wagenspanner Daan

Wagenspanner Daan Wagenspanner Daan Wagenspanner Daan
(klik voor een vergroting)

Wagenspanner Daan

€ 22,95

Strakke prachtige wagenspanner in kleuren van nu, oker en groen. Tover in een handomdraai je kinderwagen om tot een uniek exemplaar met deze wagenspanner, de losse bijtringen geven een speels rammelend effect wat je ritje nog leuker maakt. Door de koordstoppers is deze in lengte verstelbaar en passend op vrijwel elke kinderwagen. Bevestig de clips bij kinderwagens met een dikke kap zoals de Joolz aan het dunne randje stof aan de achterkant van de dikke rand. De speenclips zijn ontworpen voor normale stoffen. Als je ze klemt op te dikke randen heb je kans ze lam worden, dat zou zonde zijn! 

Eventueel kan ik op verzoek clips meeleveren die je gemakkelijk om het handvat van je maxicosi kan bevestigen.

Een wagenspanner is bedoeld om naar te kijken. Het is geen speelgoed. Zorg ervoor dat deze op een veilige hoogte hangt. Gebruik de wagenspanner alleen onder toezicht. Wanneer je  je kindje alleen laat in de kinderwagen, haal de wagenspanner dan altijd van de kinderwagen af.
Controleer voor elk gebruik of alle onderdelen nog goed vastzitten. De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsinstructie ligt bij de ouder/verzorger.

Materialen: kralen onbehandeld beukenhout vrij van giftige stoffen, glad geschuurd. Gehaakt met 100% katoen Catania De SMC Catania is officieel geschikt bevonden voor het maken van speelgoed. Goed hè? Dit Duitse garen bestaat al sinds 1989 en wordt in Hongarije geproduceerd volgens strenge EU richtlijnen zoals ISO 9001, 14001 en 5001 voor kwaliteits-, milieu- en energiemanagement. Het is nu zelfs gecertificeerd met de OEKO-TEX® standaard 100 productklasse 1; de hoogste klasse die geldt voor textiel en speelgoed van textiel voor baby’s en peuters t/m het derde levensjaar. 

De houten klemmen zijn babyvriendelijk en op een milieuvriendelijke manier geverfd.

LEVERTIJD: gemiddeld 1-3 werkdagen.

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug