×

Tijdens Pinksteren worden er geen orders verzonden. Op woensdag 31 mei ga ik weer aan de slag met jullie orders. Mailtjes worden wel gewoon beantwoord dus heb je een vraag stel deze gerust naar: info@knuddelsonline.nl

Gepersonaliseerde sleutelhanger MDF eigen foto

Gepersonaliseerde sleutelhanger MDF eigen foto

Gepersonaliseerde sleutelhanger MDF eigen foto Gepersonaliseerde sleutelhanger MDF eigen foto Gepersonaliseerde sleutelhanger MDF eigen foto
(klik voor een vergroting)

Gepersonaliseerde sleutelhanger MDF eigen foto

€ 4,50

Deze toffe sleutelhanger is er in diverse vormen: hart, rond en vierkant. Tof kado voor je BFF, je opa, je oma of hang hem aan je eigen sleutelbos. De hanger is erg gemakkelijk aan je sleutelbos te bevestigen, zo valt je sleutelbos extra goed op en raak je hem minder snel kwijt. De sleutelhanger is een origineel geschenk als cadeautje voor een verjaardag, huwelijk of als relatiegeschenk. Wees creatief en verras iemand met jouw creatie!

Je kunt de sleutelhanger zelf ontwerpen door een foto te sturen naar: info@knuddelsonline.nl o.v.v. je ordernummer. Je kunt de sleutelhanger aan beide kanten ontwerpen, stuur dan twee foto's in. als je een tekst er bij op wil kan dat. Ik stuur je dan eerst het ontwerp per whatsapp alvorens ik hem voor je druk. Vergeet dan niet je telefoonnummer door te geven dat werkt sneller.

Hoe beter de kwaliteit van je foto hoe mooier de afdrukken zullen zijn. Haal ze dus niet van FB of Insta maar gebruik je originele foto's. De foto's op het voorbeeld zijn met mijn iphone gemaakt om een indruk van de kwaliteit te krijgen. Wil je het net iets anders bijvoorbeeld een tekst erin mail me gerust! 

Ik druk en verhit speciale inkt om het sublimatieproces op gang te brengen. Jouw foto wordt als ware "ingebakken" in het metaal wat prachtig resultaat geeft. Heb je het voor een bepaalde datum nodig neem dan vooraf contact op.

Je ontvangt altijd een gratis kaartje waar je jouw persoonlijke tekst op kwijt kan als je deze rechtsreeks naar de ontvanger wil sturen.

Specificaties:

Materiaal: MDF
Rond 5x0.3cm
Hart 6x0.3cm
Vierkant 5x5x0.3cm

Levertijd: 1-3 werkdagen
.

 

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug