Armband leer met eigen tekst Small

Armband leer met eigen tekst Small

Armband leer met eigen tekst Small Armband leer met eigen tekst Small Armband leer met eigen tekst Small Armband leer met eigen tekst Small Armband leer met eigen tekst Small
(klik voor een vergroting)

Armband leer met eigen tekst Small

€ 9,95

Verliefd op deze subtiele armband van echt italiaans leer. Het bandje is 5mm breed en voorzien van een RVS kliksluiting, deze verkleurd niet. Je kan je eigen tekst en de afmeting van je pols in het veld "opmerkingen " kwijt. Deze tekst wordt speciaal voor jou met de hand in het leer geslagen. Je hebt de keuze uit blokletters of handwriting.

De leren armband wordt op maat gemaakt. Meet je pols met een flexibele centimeter of door een touwtje strak om de pols te doen en de lengte van het touwtje te meten. Je leren armband wordt 1 a 1.5 cm groter gemaakt dan de door jou doorgegeven maat. Meet dus echt de omtrek van je pols.  

De volgende creativiteit ging je voor: namen, kinderen, datum trouwen/verloven, friendship, bff, zus, poepie, hou van jou etc. 

Je kan je armbandje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen. Uiteraard wordt het bandje geleverd in mooie kadoverpakking. Ik voeg een kadokaartje toe met jouw persoonlijke tekst voor de ontvanger. De tekst kan je doormailen naar: info@knuddelsonline.nl

Specificaties:


Materiaal Italiaans leer en RVS sluiting (stainless steel)
Afmeting: 5mm breed en 2 mm dik
Slagletters worden met de de hand geslagen geen armband zal dus exact gelijk zijn

Levertijd:1-3 werkdagen

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug