Romper eigen ontwerp diverse kleuren

Romper eigen ontwerp diverse kleuren

Romper eigen ontwerp diverse kleuren Romper eigen ontwerp diverse kleuren Romper eigen ontwerp diverse kleuren
(klik voor een vergroting)

Romper eigen ontwerp diverse kleuren

€ 10,50

Rompertjes zijn altijd een goed idee, helemaal met je eigen tekst! Geef je tekst door in het veld hieronder. Je ontvangt altijd 1 of 2 ontwerpen om te kijken of je de lettertypes mooi vindt. Als je je mobiele nummer achterlaat ontvang je deze lekker snel via de whatsapp. De letters worden in zwart of wit gedrukt. Op verzoek en in overleg zijn ook andere kleuren mogelijk, informeer gerust naar de mogelijkheden.

De rompers zijn verkrijgbaar in: wit, oker en forest green. Uiteraard zijn er ook matchende mutsjes verkrijgbaar. Je hebt keuze uit twee maten: 50/56 (levertijd 1 week) en 62/68 (1-3 werkdagen). Als er een maat van kleur wit uit voorraad is ontvang je automatisch een romper van de HEMA. Wij hebben deze getest en zijn dik tevreden!

De rompers zijn van de fijnste natuur zuivere katoen. De textiel is erg zacht en zeer goed vocht absorberend. Er worden tijdens de productie alleen natuurlijke materialen gebruikt en geen giftige stoffen. 

Was de producten eerst voordat je ze gaat gebruiken. Je wordt geadviseerd de babytextiel voor de eerste wasbeurt een nacht in koud water te zetten. Eventueel met een klein scheutje azijn.
Dit bevordert de absorberende werking en zal de kleurvastheid nog verder vergroten. Na enkele wasbeurten is de absorberende werking van de textiel optimaal. De textiel de eerste wasbeurten met gelijke kleuren apart wassen. Raadpleeg voor het wassen altijd eerst het waslabel voor nadere instructies.

Levertijd 1-3 werkdagen voor wit en groen, voor oker bedraagt de levertijd 1 week.

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug