×

Wil je grotere aantallen bestellen? Mail dan eerst even voor de actuele voorraad en verwerkingstijd. Levertijd staat bij elk product afzonderlijk vermeld. Fijne dag!

Gepersonaliseerd kraamcadeau fotohanger

Gepersonaliseerd kraamcadeau fotohanger

Gepersonaliseerd kraamcadeau fotohanger Gepersonaliseerd kraamcadeau fotohanger
(klik voor een vergroting)

Gepersonaliseerd kraamcadeau fotohanger

€ 15,95

Deze boomstamschijfjes zijn gemaakt van een schijf hout met ruwe schorsrand wat het een mooie, rustieke look geeft. Bent je er alstublieft van bewust dat het om een natuurproduct gaat. De kleur en vorm van iedere houtschijf is uniek en kan daarom enigszins afwijken van de voorbeeldfoto’s.

Geef je de kersverse ouders deze geweldige persoonlijke hanger. Op de bovenste komt de foto van het kindje. Op de middelste de naam en de onderste gewicht lengte en geboortetijd. Als je een foto maakt van het geboorte kaartje zorg ik dat het zelfde lettertype in de naam gebruikt wordt.

Je kan je foto's en eventueel geboortekaartje aanleveren op info@knuddelsonline.nl onder vermelding van je ordernummer. Hoe beter de kwaliteit van je foto hoe mooier de afdrukken zullen zijn. Wil je het net iets anders bijvoorbeeld een tekst erin mail me gerust! 

De foto's worden altijd iets bewerkt alvorens ik ze in het hout laser.

Specificaties

Afmeting:tussen 7-10 cm doorsnee(bovenste schijfje)  en dikte ruim 1.5 a 2 cm
Materiaal: Berkenhout FSC®-gecertificeerd hout

Levertijd: 1-3 werkdagen 

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug