×

Wil je grotere aantallen bestellen? Mail dan eerst even voor de actuele voorraad en verwerkingstijd. Levertijd staat bij elk product afzonderlijk vermeld. Fijne dag!

Boekenlegger gepersonaliseerd diverse soorten

Boekenlegger gepersonaliseerd diverse soorten

Boekenlegger gepersonaliseerd diverse soorten Boekenlegger gepersonaliseerd diverse soorten Boekenlegger gepersonaliseerd diverse soorten
(klik voor een vergroting)

Boekenlegger gepersonaliseerd diverse soorten

€ 6,95

RRRRWWAAAAAAAAWWRRRRRRRR, een knisperend dik boek is toch wel het leukst he? Jouw eigen metalen boekenlegger met jouw naam erop weet waar je gebleven bent!

Natuurlijk is er ook een variant voor je moeder zonder die enge dino's of voor je leukste juf. Fantaseer er maar op los hoor!

Kies op foto 3 welke je ontvangen wil. Heb je een ander idee of ene leuke foto en je eigen tekst? Geen probleem!

Ga je voor je eigen ontwerp? Mail dan je foto/ontwerp (JPEG of PNG) naar info@knuddelsonline.nl Hoe beter de kwaliteit van je foto hoe mooier de afdrukken zullen zijn. Let op ze komen op een rechthoekvorm. Ik stuur je een voorbeeld alvorens we deze gaan drukken via whatsapp, vergeet je niet je mobiele nummer door te geven? Dat werkt lekker snel.

Ik druk en verhit speciale inkt om het sublimatieproces op gang te brengen. Jouw foto wordt als ware "ingebakken" in het metaal wat prachtig resultaat geeft. 

Materiaal:

Metaal met kwast kleur assorti

Levertijd 1-3 werkdagen

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug