×

Wil je grotere aantallen bestellen? Mail dan eerst even voor de actuele voorraad en verwerkingstijd. Levertijd staat bij elk product afzonderlijk vermeld. Fijne dag!

Onderzetter MDF met eigen foto's (4 st)

Onderzetter MDF met eigen foto's (4 st)

Onderzetter MDF met eigen foto's (4 st) Onderzetter MDF met eigen foto's (4 st) Onderzetter MDF met eigen foto's (4 st) Onderzetter MDF met eigen foto's (4 st)
(klik voor een vergroting)

Onderzetter MDF met eigen foto's (4 st)

€ 12,50

Deze leuke onderzetters kan je personaliseren naar wens. Uiteraard mag er ook tekst bij op. Je ontvangt 4 stuks en mag dus desgewenst ook 4 verchillende foto's aanleveren. Je kan ook kiezen om er een kadotasje van katoen aan toe te voegen met naam zie foto 4.

Je kan je foto's of idee aanleveren per mail op info@knuddelsonline.nl onder vermelding van je ordernummer. Hoe beter de kwaliteit van je foto hoe mooier de afdrukken zullen zijn. Haal ze dus niet van FB of Insta maar gebruik je originele foto's. Wil je het net iets anders bijvoorbeeld een tekst erin mail me gerust!  De foto's op het voorbeeld zijn gewoon met mijn iphone gemaakt, zo heb je een indruk van de kwaliteit.

Als je er ook tekst op wil kan dat, vergeet dan niet je mobiele nummer op te geven voor een proefdrukje in je Whatsapp, dat werkt het snelst!

Ik druk en verhit speciale inkt om het sublimatieproces op gang te brengen. Jouw foto wordt als ware "ingebakken" in de coating wat een prachtig resultaat geeft. Heb je het voor een bepaalde datum nodig neem dan vooraf contact op.

Specificaties:

9 cm
3mm dik
MDF

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug