×

Wil je grotere aantallen bestellen? Mail dan eerst even voor de actuele voorraad en verwerkingstijd. Levertijd staat bij elk product afzonderlijk vermeld. Fijne dag!

Brillendoekjes 2 st met eigen foto

Brillendoekjes 2 st met eigen foto

Brillendoekjes 2 st met eigen foto Brillendoekjes 2 st met eigen foto
(klik voor een vergroting)

Brillendoekjes 2 st met eigen foto

€ 6,95

Dit is het allerkleinste persoonlijke kadootje om te geven. Zo mega CUTE om te krijgen! Brildragers vinden het helemaal leuk om weer door hun bril te kunnen kijken met zeer persoonlijke wipes! Je ontvangt 2 brillendoekjes in een te schattige verpakking met jouw twee (verschillende) foto's met eventueel kleine tekst.

Mail je foto naar info@knuddelsonline.nl onder vermelding van je ordernummer. Hoe beter de kwaliteit van je foto hoe mooier de afdrukken zullen zijn. Haal ze dus niet van FB of Insta maar gebruik je originele foto's. De tweede foto heb ik wel van FB geplukt en is ook prima kwaliteit. De foto's op het voorbeeld zijn met mijn iphone gemaakt om een indruk van de kwaliteit te krijgen. Wil je het net iets anders bijvoorbeeld een tekst erin mail me gerust! Ik stuur je een voorbeeld alvorens we deze gaan drukken via whatsapp, vergeet je niet je mobiele nummer door te geven?

Vaak kan ik ook een achtergrond verwijderen zoals op foto 2 en wat persoonlijke plaatjes bijvoegen. In foto 2 zie je een heel persoonlijk doekje voor een hardwerkende kapster. 

De brillendoekjes zijn 14x14 cm. Als je rechtstreeks naar de ontvanger stuurt ontvang je een gratis kadokaartje met jouw persoonlijke tekst erbij.

Levertijd: 1-2 werkdagen

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug