Brievenbusgelukje " Eigen naam in Stoepkrijt "

Brievenbusgelukje " Eigen naam in Stoepkrijt "

Brievenbusgelukje " Eigen naam in Stoepkrijt " Brievenbusgelukje " Eigen naam in Stoepkrijt " Brievenbusgelukje " Eigen naam in Stoepkrijt "
(klik voor een vergroting)

Brievenbusgelukje " Eigen naam in Stoepkrijt "

€ 6,50

Wat een feestpakket he? Je zal maar jarig zijn en stoepkrijt ontvangen in je eigen naam, te gek toch?  Perfect brievenbuscadeau voor kinderen tot ongeveer 6/7 jaar!  Je kan ook veilig op kraamvisite want je steelt de show als je dit stoepkrijt meeneemt voor de grote broer of zus! 

De letters worden assorti geleverd in verschillende kleuren dan heb je meer kleuren om mee te krijten. Je kan een naam invoeren tot 6 letters. Is de naam langer vink dan in het keuze menu plus 1 letter aan, elke letter extra kost 0,80 cent extra. Laat je naast de naam ook een korte persoonlijke boodschap voor de ontvanger achter in het opmerkingenveld hieronder?

 

Inhoud van dit pretpakket:
- Naam in stoepkrijtletters tot 6 letters
- 1x Ballon ( kleur afgestemd jongen of meisje )
- 1x Bellenblaas
- 1x snoepketting
- 1x kaartje met jouw persoonlijke tekst

LEVERTIJD LET OP: stoepkrijt heeft een droogtijd van een aantal dagen de levertijd kan varieren van 2 dagen tot een week. Ze worden speciaal voor jou gegoten. Je kan vooraf even informeren of er voorraad is. Als het op een bepaalde dag verzonden moet worden kan je dat aangeven middels het opmerkingen veld hieronder.

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug