×

Wil je grotere aantallen bestellen? Mail dan eerst even voor de actuele voorraad en verwerkingstijd. Levertijd staat bij elk product afzonderlijk vermeld. Fijne dag!

Brievenbusgelukje: " Eigen puzzel" eigen foto

Brievenbusgelukje: " Eigen puzzel" eigen foto

Brievenbusgelukje: " Eigen puzzel"  eigen foto
(klik voor een vergroting)

Brievenbusgelukje: " Eigen puzzel" eigen foto

€ 6,95

Wil je op een bijzondere manier kenbaar maken dat je zwanger bent? Verwerk je idee op deze puzzel! Iemand feliciteren op een originele manier kan ook. Maak er zelf iets te geks van!

 

Mail je foto en omschrijving van jouw idee naar  info@knuddelsonline.nl Hoe beter de kwaliteit van je foto hoe mooier de afdrukken zullen zijn. Haal ze dus niet van FB of Insta maar gebruik je originele foto's. De foto's op het voorbeeld zijn met mijn iphone gemaakt om een indruk van de kwaliteit te krijgen. 

Je ontvangt altijd eerst een proefdruk via whatsapp dat werkt het snelst alvorens ik de puzzel voor je maak. Vergeet je niet je mobiele nummer in de mail te zetten?

Gaat deze rechtstreeks naar de ontvanger? Geen probleem, ik voeg een kaartje toe met jouw persoonlijke boodschap!

Ik druk en verhit speciale inkt om het sublimatieproces op gang te brengen. Jouw foto wordt als ware "ingebakken" in het metaal wat prachtig resultaat geeft. Heb je het voor een bepaalde datum nodig neem dan vooraf contact op.

Afmetingen: A5 (80 stukjes)

Levertijd: na goedkeuring ontwerp 1-2 werkdagen

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug