Brievenbusgelukje " Held op sokken "

Brievenbusgelukje " Held op sokken "

Brievenbusgelukje " Held op sokken "
(klik voor een vergroting)

Brievenbusgelukje " Held op sokken "

€ 10,00

Ken jij een held op sokken? Dan is dit kado zeker wat voor hem of haar. Wie weet voelt de ontvanger de superpower door haar of zijn lichaam gaan als hij of zij ze aan heeft! Ze zijn er voor Superdad (zie afbeelding) maar deze tekst kan ook naar Supermom of vervangen worden door een Bommetje als de sokken niet voor een vader of moeder zijn.

 

Liever sokken voor je BFF? Klik dan hier!

Je kan je foto's aanleveren per mail op info@knuddelsonline.nl onder vermelding van je ordernummer. Ik zorg dat alleen het hoofd op de superheld komt! Maximaal 3 verschillende foto's. Hoe beter de kwaliteit van je foto hoe mooier de afdrukken zullen zijn. Haal ze dus niet van FB of Insta maar gebruik je originele foto's. Wil je het net iets anders bijvoorbeeld een tekst erin mail me gerust! 

Ik druk en verhit speciale inkt om het sublimatieproces op gang te brengen en jouw helden zo mooi mogelijk op de sok over te brengen. Je kan ze uiteraard gewoon wassen en in de droger doen!

Stuur je ze rechtstreeks naar jouw superheld? Ik breng jouw persoonlijke tekst graag over op een gratis kaartje! Je tekst kan je hieronder kwijt!

Deze sok is er voorlopig alleen in maat 39-41

Ontwerp:halemigiftsandmore

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug