Wagenspanner "Koala"

Wagenspanner "Koala"

Wagenspanner "Koala" Wagenspanner "Koala" Wagenspanner "Koala" Wagenspanner "Koala" Wagenspanner "Koala" Wagenspanner "Koala"
(klik voor een vergroting)

Wagenspanner "Koala"

€ 25,00

Deze Koala ontworpen door KNUFL vergezeld je kindje tijdens een heerlijke wandeling. Door de koordstoppers is deze in lengte verstelbaar en passend op zowel de kap van de maxi-cosi als kinderwagen. De speenclips zijn ontworpen voor normale stoffen. Als je ze klemt op dikke randen kunnen ze niet meer sluiten. Het leuke van deze wagenspanner is dat als je de Koala verwijderd je een leuke bijtring hebt! Dubbel pret!

Eventueel kan ik op verzoek clips meeleveren die je gemakkelijk om het handvat van je maxicosi kan bevestigen.

Laat je weten in het veld hieronder weten welke kleur Koala je wenst en welke kleur de omhaakte kralen mogen zijn? Je kan ook vooraf even informeren naar de mogelijkheden middels het contactformulier.

Een wagenspanner is bedoeld om naar te kijken. Het is geen speelgoed. Zorg ervoor dat deze op een veilige hoogte hangt. Gebruik de wagenspanner alleen onder toezicht. Wanneer je  je kindje alleen laat in de kinderwagen, haal de wagenspanner dan altijd van de kinderwagen af.
Controleer voor elk gebruik of alle onderdelen nog goed vastzitten. De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsinstructie ligt bij de ouder/verzorger.

Materialen: kralen onbehandeld beukenhout vrij van giftige stoffen, glad geschuurd. Gehaakt met 100% katoen Catania De SMC Catania is officieel geschikt bevonden voor het maken van speelgoed. Goed hè? Dit Duitse garen bestaat al sinds 1989 en wordt in Hongarije geproduceerd volgens strenge EU richtlijnen zoals ISO 9001, 14001 en 5001 voor kwaliteits-, milieu- en energiemanagement. Het is nu zelfs gecertificeerd met de OEKO-TEX® standaard 100 productklasse 1; de hoogste klasse die geldt voor textiel en speelgoed van textiel voor baby’s en peuters t/m het derde levensjaar. 

De houten klemmen zijn babyvriendelijk en op een milieuvriendelijke manier geverfd. Lengte wagenspanner CA 42 cm.

LEVERTIJD: gemiddeld 1-2 weken.

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug