Sleutelhanger eigen foto's metaal

Sleutelhanger eigen foto's metaal

Sleutelhanger eigen foto's metaal Sleutelhanger eigen foto's metaal Sleutelhanger eigen foto's metaal Sleutelhanger eigen foto's metaal
(klik voor een vergroting)

Sleutelhanger eigen foto's metaal

€ 12,95

Verliefd ben ik op deze sleutelhanger! Je kan hem uitbreiden met al je BFF'S, familie, kleinkinderen of andere dierbaren of wellicht ben je ergens fan van! Onze oma was zo blij verrast met al haar  kleinkinderen aan een sleutelhanger dat dat al een fotomomentje waard was.

De sleutelhanger is van metaal en is makkelijk te openen. Je kan rondjes toevoegen of eraf halen. Op de foto staan 4 extra rondjes. Standaard ontvang je de sleutelhanger met 3 metalen rondjes. Je kan dus 4 foto's kwijt. Wil je een extra rondje dan betaal je per rondje 1 euro meer.

Je kan je foto's aanleveren op info@knuddelsonline.nl onder vermelding van je ordernummer. Hoe beter de kwaliteit van je foto hoe mooier de afdrukken zullen zijn. Haal ze dus niet van FB of Insta maar gebruik je originele foto's. De foto's op het voorbeeld zijn met mijn iphone gemaakt om een indruk van de kwaliteit te krijgen. Wil je het net iets anders bijvoorbeeld een tekst erin mail me gerust! 

Ik druk en verhit speciale inkt om het sublimatieproces op gang te brengen. Jouw foto wordt als ware "ingebakken" in het metaal wat prachtig resultaat geeft. Uiteraard ben ik een hobbiist met maar 1 printer dus mocht er onverhoopt wat stuk gaan in het proces hoor je dat van mij en ontvang je je geld terug. Heb je het voor een bepaalde datum nodig neem dan vooraf contact op.

 

Levertijd:OP DIT MOMENT 4 WEKEN

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug