Magische mok met eigen tekst en foto

Magische mok met eigen tekst en foto

Magische mok met eigen tekst en foto Magische mok met eigen tekst en foto
(klik voor een vergroting)

Magische mok met eigen tekst en foto

€ 12,50

Splash it! Deze magische mok is zwart. Echter als je heet water schenkt verschijnt jouw foto en tekst!  Bedenk een goede tekst en een leuke foto. Deze madame werd 30 en kreeg deze mok.  Ik verwijder de achtergrond van je foto zodat hij leuk uitkomt op de splash! Uiteraard is de splash er in diverse kleuren als: groen, goud, rosé, zilver zalm en veel meer.

Heb je zelf een leuk idee? Super, ik denk graag met je mee en samen ontwerpen we jouw gepersonaliseerde magische mok! Mail je foto of eigen idee naar  info@knuddelsonline.nl Hoe beter de kwaliteit van je foto hoe mooier de afdrukken zullen zijn. Haal ze dus niet van FB of Insta maar gebruik je originele foto's. De foto's op het voorbeeld zijn met mijn iphone gemaakt om een indruk van de kwaliteit te krijgen. Je ontvangt altijd eerst een concept via whatssapp. Geef je dan ook je mobiele nummer door?

Ik druk en verhit speciale inkt om het sublimatieproces op gang te brengen. Jouw foto wordt als ware "ingebakken" in het metaal wat prachtig resultaat geeft. Heb je het voor een bepaalde datum nodig neem dan vooraf contact op.

Levertijd: 1-2 werkdagen na goedkeuring van je ontwerp.

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug