×

Wil je grotere aantallen bestellen? Mail dan eerst even voor de actuele voorraad en verwerkingstijd. Levertijd staat bij elk product afzonderlijk vermeld. Fijne dag!

Boomstam met foto

Boomstam met foto

Boomstam met foto Boomstam met foto Boomstam met foto
(klik voor een vergroting)

Boomstam met foto

€ 7,95

Dit boomstamschijfje is gemaakt van een schijf hout met ruwe schorsrand wat het een mooie, rustieke look geeft. Bent je er alstublieft van bewust dat het om een natuurproduct gaat. De kleur en vorm van iedere houtschijf is uniek en kan daarom enigszins afwijken van de voorbeeldfoto’s.

Geef je moeder oma of beste vriendin dit superschattige boomstammetje met foto naar keuze. Je kan kiezen uit diverse bevestigings opties:

- gaatje met touw om op te hangen
- ophanghaakje op op te hangen aan de muur
- schilderszezel mini om bijvoorbeeld ergens neer te zetten

Je kan je foto's aanleveren op info@knuddelsonline.nl onder vermelding van je ordernummer. Hoe beter de kwaliteit van je foto hoe mooier de afdrukken zullen zijn. De foto's op het voorbeeld zijn met mijn iphone gemaakt om een indruk van de kwaliteit te krijgen. Wil je het net iets anders bijvoorbeeld een tekst erin mail me gerust! De tekst kan je ook in het veld opmerkingen kwijt deze graveer ik dan onder je fot en samen bepalen we het lettertype. Als het lettertype je niet uitmaakt zet het er dan bij in het veld opmerkingen.

De foto s worden altijd iets bewerkt en de achtergrond verwijderd alvorens ik ze in het hout laser.

Specificaties

Afmeting:tussen 7-10 cm doorsnee en dikte ruim 1.5 a 2 cm
Materiaal: Berkenhout FSC®-gecertificeerd hout

Levertijd: 1-3 werkdagen 

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug