×

Wil je grotere aantallen bestellen? Mail dan eerst even voor de actuele voorraad en verwerkingstijd. Levertijd staat bij elk product afzonderlijk vermeld. Fijne dag!

Bieropener eigen foto/logo

Bieropener eigen foto/logo

Bieropener eigen foto/logo Bieropener eigen foto/logo
(klik voor een vergroting)

Bieropener eigen foto/logo

€ 8,95

Deze leuke metalen bieropener is superhandig aan je vaders sleutelbos. Laat hem de blitz maken door het biertje van de buurman sneller te openen dan hij een opener kan halen;) Je kan er een foto in laten drukken van je zelf je vader zijn kleinkind of een logo!

Je kan je foto's aanleveren op info@knuddelsonline.nl onder vermelding van je ordernummer. Hoe beter de kwaliteit van je foto hoe mooier de afdrukken zullen zijn. Haal ze dus niet van FB of Insta maar gebruik je originele foto's. De foto's op het voorbeeld zijn met mijn iphone gemaakt om een indruk van de kwaliteit te krijgen. Wil je het net iets anders bijvoorbeeld een tekst erin mail me gerust! 

Ik druk en verhit speciale inkt om het sublimatieproces op gang te brengen. Jouw foto wordt als ware "ingebakken" in het metaal wat prachtig resultaat geeft. Heb je het voor een bepaalde datum nodig neem dan vooraf contact op.

 

Levertijd:1-2 werkdagen

 

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug