×

Wil je grotere aantallen bestellen? Mail dan eerst even voor de actuele voorraad en verwerkingstijd. Levertijd staat bij elk product afzonderlijk vermeld. Fijne dag!

Gepersonaliseerd kraamkado gevuld XL

Gepersonaliseerd kraamkado gevuld XL

Gepersonaliseerd kraamkado gevuld XL Gepersonaliseerd kraamkado gevuld XL Gepersonaliseerd kraamkado gevuld XL Gepersonaliseerd kraamkado gevuld XL
(klik voor een vergroting)

Gepersonaliseerd kraamkado gevuld XL

€ 37,50

Dit kraamkadoo is zo lief. Je kan kiezen tussen roze, mint en blauw, Hij is gevuld met een super zacht gehaakt konijn in de kleur bruin als afgebeeld met houten naamlabel, een hydrofiele luier assorti ( de print en kleur kan afwijken van de afbeelding), een buisje muisjes en een gepersonaliseerd flesje babyverzorging als afgebeeld. Dit kan shampoo,lotion of wasgel zijn.

Ik heb 2-3 weken nodig om het konijn te haken dus bestel op tijd. Wil je de print op de koffer net iets anders of in een andere kleur? Overleg dan eerst op info@knuddels.nl , samen komen we er wel uit. Je ontvangt altijd eerst een voorbeeld via whatsapp. Dat werkt lekker snel! Hoor ik niets krijg je de kleuren van de originele foto geleverd op je koffer naar keuze. (naam grijs en overige tekst wit)

De items zijn ook los te bestellen maar op deze manier ontvang je stapelkorting wanneer je je bedenkt dat het koffertje los al 14,95 kost en het konijn 22,50. Een erg leuk en persoonlijk kadoo voor de kleine nieuwe wereldburger.

 

Afmeting LxBxH:30x22x8cm
Materiaal stevig karton

LEVERTIJD:2-3 weken.

 

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug