×

Tijdens Pinksteren worden er geen orders verzonden. Op woensdag 31 mei ga ik weer aan de slag met jullie orders. Mailtjes worden wel gewoon beantwoord dus heb je een vraag stel deze gerust naar: info@knuddelsonline.nl

Hot Chocolate Bedankje diverse gelegenheden

Hot Chocolate Bedankje diverse gelegenheden

Hot Chocolate Bedankje diverse gelegenheden
(klik voor een vergroting)

Hot Chocolate Bedankje diverse gelegenheden

€ 4,95

Te cute he? Deze 3 potjes bevatten genoeg ingredienten voor twee of drie overheerlijke hot chocolates. Brand het kaarsje er gezellig bij en je hebt gelijk een warme sfeer in huis, te gek toch? Lief gebaar rond de kerst of als bedankje, aan wie geef jij deze schattige torentjes? Ook leuk als eindejaarsbedankje voor je collega's of juf/meester!

Je kunt aanklikken voor welke gelegenheid het is, het label aan het torentje wordt hierop aangepast. Je krijgt dus niet standaard Merry Xmas als op de afbeelding. Je kan je gelegenheid zelf kiezen. Het recept voor de hot chocolate is bijgevoegd.

 

LET OP: helaas past dit torentje niet in een brievenbusdoosje vanwege een diameter van 4 cm. De hoogte is 15 cm excl hoedje (kaarsje)

Wist je dat we in Apeldoorn gratis bezorgen? Klik dan gewoon op "afhalen" en stuur een mailtje dat je het bezorgd wil hebben, we verrassen iemand graag voor je!

Specificaties:

Snowman toren bestaande uit drie potjes met suiker, cacaopoeder en marshmallows en een kaarsje bovenop.4 x 15 cm excl het kaarsje. Inclusief bijpassend label afhankelijk gelegenheid.

 

 

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug