×

Wil je grotere aantallen bestellen? Mail dan eerst even voor de actuele voorraad en verwerkingstijd. Levertijd staat bij elk product afzonderlijk vermeld. Fijne dag!

Familie sleutelhanger RVS

Familie sleutelhanger RVS

Familie sleutelhanger RVS Familie sleutelhanger RVS Familie sleutelhanger RVS
(klik voor een vergroting)

Familie sleutelhanger RVS

€ 9,95

Deze sleutelhanger vind ik zo tof! Welke familiesamenstelling je ook hebt het kan allemaal! Ik heb zelfs een hamster mogen graveren, hoe leuk is dat? De familie in de afbeelding wilde een vis erbij op maar geen familienaam. Ik denk graag met je mee!

Je kunt er voor kiezen om op het grote vlak ook de familienaam te zetten. Een andere korte tekst kan ook bijvoorbeeld voor de  liefste opa of oma.

De bedels kan je zelf tegen een meerprijs toevoegen, maar zonder is hij ook superleuk! Deze bestaan uit jongen (J) meisje (M) hond (H) en kat (K), helaas geen (nog) geen andere dieren in bedelvorm. De bedels worden gegraveerd met de naam.

Zet in het veld opmerkingen wat er op de rechthoek moet komen te staan en de namen voor de eventuele bedels als je hiervoor kiest: 

Stel je familie bestaat uit papa mama jongen meisje kat en je wil geen bedels dan zet je in het veld opmerkingen:

V, M, J, M, K 

Wil je boven de afbeelding ook de familie naam? Dan noteer je in het veld opmerkingen: V,M,J,M,K Fam. Schut

Wil je bovenstaand maar ook 3 bedels eraan? Zet het dan als volgt neer: V,M,J,M,K fam Schut Bedels: J (Frans) M (Ans) K (Minoes)

LET OP: je krijgt altijd een mail of whatsapp om jouw keuze te bevestigen zodat er geen fouten kunnen ontstaan in het graveren.

Bij twijfel of bijzondere samenstellingen of teksten mail me gerust. Mocht het mij niet helder zijn app ik jou voor duidelijkheid alvorens ik ga graveren. We komen er wel uit!

Specificaties:
Materiaal: stainless steel (kleurvast)
Afmetingen: 50x22 mm (rechthoek
Afmeting bedels: 20x10mm

Levertijd: 1-3 werkdagen (Na goedkeuring ontwerp)

 

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug