Brievenbusgelukje " Sleutelhanger gepersonaliseerd "

Brievenbusgelukje " Sleutelhanger gepersonaliseerd "

Brievenbusgelukje " Sleutelhanger gepersonaliseerd " Brievenbusgelukje " Sleutelhanger gepersonaliseerd " Brievenbusgelukje " Sleutelhanger gepersonaliseerd " Brievenbusgelukje " Sleutelhanger gepersonaliseerd " Brievenbusgelukje " Sleutelhanger gepersonaliseerd " Brievenbusgelukje " Sleutelhanger gepersonaliseerd "
(klik voor een vergroting)

Brievenbusgelukje " Sleutelhanger gepersonaliseerd "

€ 6,00

Het is toch echt brievenbusgeluk als jouw persoonlijke tekst op de deurmat van jouw vriend, vriendin, oma, collega valt? Laat je dierbare weten dat je aan hem of haar denkt middels deze persoonlijke gift.

De letters worden met de hand geslagen in het Europees Runderleer. Verzendkosten bedragen 2 euro. Voor 8,50 euro inclusief verzendkosten ligt dit gelukje dus bij de ontvanger op de deurmat met een lief kaartje erbij. Tof he? In het veld hieronder kan je jouw tekst invoeren voor op de sleutelhanger van max 10 letters. Op het bijgevoegde kaartje kan ik een persoonlijke tekst voor je zetten, deze tekst mag je ook in het veld hieronder doorgeven.

Bij afwijkend adres aan het eind van de bestelprocedure kun je het adres van de ontvanger noteren dan gaat dit gelukje rechtstreeks met jouw tekst naar de ontvanger.

Wat krijg je?

Kleur: grijs cognac of blauw
Tekst: naar keuze max 10 letters
Verzenden: - keuze gouden enveloppe (totaalprijs 8,50 euro incl verzendkosten)
                 - keuze brievenbusdoodsje + 2 euro (totaalprijs 10 euro incl verzendkosten)
Kaartje "kadootje" voorzien van jouw tekst.

Levertijd doorgaans 1-2 werkdagen.

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug