Brievenbusgelukje " Secret message candle "

Brievenbusgelukje " Secret message candle "

Brievenbusgelukje " Secret message candle " Brievenbusgelukje " Secret message candle " Brievenbusgelukje " Secret message candle " Brievenbusgelukje " Secret message candle "
(klik voor een vergroting)

Brievenbusgelukje " Secret message candle "

€ 6,95

Kaarsjes met een geheime boodschap voor iemand die jij een hart onder de riem wil steken met dit brievenbuscadeau....hoe persoonlijk en speciaal is dat? Als je de kaarsjes aansteekt komt er langzaam een tekst tevoorschijn, en wel .....jouw eigen tekst! De doosjes in roze of mint bevatten vier waxinelichtjes met een geheime boodschap. De tekst voor het laatste kaarsje bepaal jij zelf!

Je kunt in het keuzemenu hieronder een THEMA aanklikken. De tekst voor het vierde kaarsje en het persoonlijke kaartje mag je in het veld opmerkingen onder het keuze menu zetten. Als het niet lukt om de order door te zetten is je tekst te lang.

KEUZE THEMA'S

Liefde: -MIS JOU-HOUVAN JOU-LOVE-EIGEN TEKST-
BFF: -WIJNTJE?-DIKKE KNUFFEL-FRIENDS 4 EVER-EIGEN TEKST-
Hart onder de riem: -STERKTE-KOMT GOED SCHAHTJE-IK BEN ER VOOR JOU-EIGEN TEKST-
Mama: -LOVE YOUBEST MOM-BEDANKT-EIGEN TEKST-
Eigen tekst: Ga los op 4 originele teksten maar let op dat dit korte quotes zijn. Maximaal 3 woorden per kaarsje anders wordt het onleesbaar. 

Inhoud:
1 doosje met 4 waxinelichtjes
1 glazen waxinelichthouder
3 Mini tony chocolonely' assorti
1 gratis kadokaartje waarop wij jouw korte persoonlijke boodschap schrijven

Levertijd: 1-3 werkdagen, wil je het op een bepaalde datum gepost hebben laat het me gerust weten zorg ik dat het die dag naar de brievenbus gaat. 

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug