Brievenbusgelukje " Blikjescooler ZWART+ ijs "

Brievenbusgelukje " Blikjescooler ZWART+ ijs "

Brievenbusgelukje " Blikjescooler ZWART+ ijs " Brievenbusgelukje " Blikjescooler ZWART+ ijs " Brievenbusgelukje " Blikjescooler ZWART+ ijs " Brievenbusgelukje " Blikjescooler ZWART+ ijs "
(klik voor een vergroting)

Brievenbusgelukje " Blikjescooler ZWART+ ijs "

€ 5,25

Deze neopreen blikjescover kleur ZWART houdt een blikje cola heerlijk cool! Wordt het weer eens tijd om een drankje te doen met je beste vriendin oma of collega? Laat het op deze geweldige manier weten ze zullen verrast zijn! Je vriendin ontvangt een blikjescooler en een stel herbruikbare ijsblokjes (5 st) in een brievenbusdoosje met een persoonlijke boodschap van jou. Deze schrijf ik met liefde op een gratis bijgevoegd kaartje. Laat je weten wat je wil zeggen? Natuurlijk maken we een feest van de verpakking!

Dit product is ook in WIT verkrijgbaar.

Als het woord "friend" vervangen moet worden door collega laat het gerust weten in het veld opmerkingen hieronder. Standaard wordt "friend" met je naam geleverd".

KEUZE 1: SNEL DRANKJE DOEN? Ik betaal, cool he? Eigen naam.
KEUZE 2: DRANKJE DOEN? Your coolest friend, eigen naam
KEUZE 3: HOU HET HOOFD KOEL BIJ ALLES WAT JE DOET! Liefs eigen naam
KEUZE 4: VOLLEDIG EIGEN TEKST ( maak het niet te lang en eindig met je eigen naam ) + 0,75 cent

 

Wil je de cover helemaal personaliseren met een eigen tekst, dat kan tegen een meerpijs van 0,75 cent. Je mag de tekst in het veld "opmerkingen zetten" en selecteer in het keuzemenu KEUZE 4 "eigen tekst". 

Levertijd 1-3 werkdagen

Iedere bestelling feestelijk verpakt!

Lees hier onze Veiligheidsinstructies

-+

Deel dit product op social media:

<< Terug